Unicef recull 1830 euros a la campanya 'Per llepar-se els dits! Vine, cuina, berena i juga'

L'acte ha estat organitzat per Hotel Roc Blanc i la Despensa d'Emelin

Més d'un centenar de persones entre grans i petits han gaudit, el passat dissabte de la primera jornada 'Per llepar-se els dits! Vine, cuina, berena i juga' a benefici d' Unicef Andorra organitzada per l'Hotel Roc Blanc i la Despensa d'Emelin.

Els més petits han gaudit dels sis tallers gastronòmics que els esperaven: des de fer la seva pròpia pizza a pescar una poma i caramel·litzar-la, passant per fer barreres de cereals saludables i còctels de fuites, i acabant per decorar la seva magdalena i ser un artista de la xocolata. Després dels tallers, han pogut gaudir d'una zona de jocs on han pogut trobar un inflable. Paral·lelament, els adults que acompanyaven als petits han estat convidats a un còctel sense alcohol. Tot i que l'activitat tenia com a objectiu inicial, fer gaudir als més petits de casa, Unicef ha pogut recollir un total de 1.830 euros gràcies a la venda d'entrades i la fila 0.

Aquests donatius es destinaran a la campanya anual d'Unicef Andorra que posa l'accent en la urgència de protegir els nens i les nenes de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i Iemen) contra tot aquest tipus d'amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat.