Publicitat
Publicitat

Vallnord Bike Park la Massana obre dissabte amb un preu reduït del forfet

Fins al divendres 16 de juny, Vallnord-Pal Arinsal obrirà tots els caps de setmana, de les 11 a les 17 hores, i després la seva obertura serà ininterrompuda fins a l'11 de setembre

L’estació de Vallnord-Pal Arinsal dona la benvinguda al període d’estiu aquest dissabte amb l’accés al telecabina de la Massana i a tots els circuits de la part inferior de Vallnord Bike Park la Massana a un preu reduït de 15 euros, segons informa l'estació.

Les instal·lacions de Pal, a les quals es podrà accedir a través del telecabina que surt del centre del poble de la Massana, ja tenen enllestida tota la seva part inferior. Entre altres circuits, els apassionats del BTT tindran a la seva disposició el recorregut de la Copa del Món i el camí Commençal Inferior.

Des d’aquest dissabte i fins al divendres 16 de juny, Vallnord-Pal Arinsal obrirà tots els caps de setmana, de les 11 a les 17 hores. A partir d’aleshores la seva obertura serà ininterrompuda fins al dia 11 de setembre, quan es reprendrà l’horari que abasta els dies festius. Els usuaris podran aprofitar l’època de bicicletes fins al Pont del Pilar, que finalitza el 15 d’octubre.

Des de mitjan mes de juny, quan les estacions de Vallnord endegaran la temporada estival amb una àmplia oferta d’activitats per a tota la família i en el marc de les seves muntanyes i instal·lacions, els circuits i els remuntadors que els connecten estaran operatius en la seva totalitat, des de les 10 fins a les 18 hores cada dia de la setmana.