Publicitat
Publicitat

El Vallnord Mountain Park obre les instal·lacions el 20 de juny

Pal Arinsal proposa uns passis infantils especials: el Baby Forfet Estiu i el Peke Forfet Estiu

El Vallnord Mountain Park, obrirà les instal·lacions el dia 20 de juny vinent i fins al 13 de setembre. L’estació de Pal, a la Massana, posa a disposició dels visitants tota l’oferta infantil, com ara la tirolina, el trenet elèctric, les sortides amb ponis o el Pocoyó Park, a més les excursions amb vehicles de motor o els trineus de gossos, entre d’altres.

Pal Arinsal proposa uns passis infantils especials: el Baby Forfet Estiu, per a nens i nenes de fins a set anys, que inclou l’entrada al Peke Park i al Pocoyó Park, així com altres activitats com ara el jump, el trenet elèctric o el kart elèctric; i el Peke Forfet Estiu, per a nens i nenes de vuit a onze anys, que inclou els remuntadors d’accés i l’entrada al Peke Park i al Pocoyó Park, i altres activitats com ara la tirolina, el descens en kart o el tir amb arc.

D'altra banda, e Vallnord Bike Park la Massana també obrirà dissabte vinent tots els circuits, incloent-hi els de la part baixa, com ara la Route 66. El circuit DH World Cup serà l’únic que no estarà disponible, ja que s’està condicionant per als Campionats del Món de 'mountain bike' i trial del mes de setembre vinent.

Per a aquesta temporada, s’estrenarà un nou circuit que neix de l’acord de col·laboració entre Commençal, EMAP i el Comú de la Massana. El circuit, que portarà el mateix nom Commençal, té com a sortida el pic del Cubil (2.358 m) i descendeix fins al poble de la Massana (1.230 m), passant pel de la Cot. El tram superior és de dificultat verda, i l’inferior –de la Caubella a la Massana- blava. Té una longitud d’entre 10 i 12 quilòmetres i la construcció es farà per fases. La previsió és disposar del 50% del traçat aquesta mateixa temporada, concretament el tram inferior.
A causa de la incidència del telecabina de la Massana, que té previst reobrir al mes de juliol, EMAP, a partir d’aquest cap de setmana, posa a disposició de tots els clients, vianants i 'bikers' un servei d’autobús que ofereix la ruta la Massana (Prat del Colat) - Vallnord Pal (la Caubella). L’horari serà de 9.30 a 18.30 hores, amb una freqüència de 30 minuts aproximadament.