Vallnord-Pal Arinsal valora positivament la temporada d'estiu

L'estació ha volgut apostar per apropar la bicicleta de muntanya obrint noves pistes del Bike Park a perfils amb menys nivell

Aquest diumenge Vallnord-Pal Arinsal ha posat el punt final a la temporada d'estiu. L'estació massanenca valora positivament l'afluència de gent al llarg dels tres mesos, tant al Bike Park, amb 29 circuits per fer descens, com al Mountain Park, l'espai dedicat als més petits de la casa on poden saltar sobre llits elàstics o conduir karts, tot i que encara no compta amb les xifres definitives. Des del 15 de setembre al 14 d'octubre, l'estació deixarà d'obrir cada dia per fer-ho només el cap de setmana.

Enguany la marca ha fet una aposta en dos àmbits relacionats amb la bicicleta en el sector de Pal Arinsal. Per una banda, al Bike Park s'han obert pistes, adaptades a diferents nivells, oferint als pares la possibilitat de "poder practicar amb els seus fills", ha explicat el director de Snowplus Vallnord Oliver Gueimonde, i així no adreçar-les només a un perfil més tècnic. Per l'altra, han potenciat l'ús del servei e-bike, és a dir, bicicletes elèctriques per fer rutes de muntanya, perquè aquelles persones que no reuneixen les condicions físiques necessàries també puguin gaudir del descens. "Hem fet unes pistes adaptades a aquest públic i aquestes bicicletes", ha comentat Gueimonde, que veu la iniciativa com un èxit.

Pel que fa al tipus de visitant que s'apropa a les pistes de Pal Arinsal, el director de Snowplus Vallnord distingeix entre aquelles persones que van a fer esport i aquelles que busquen passar una bona estona en família. La major part dels visitants que reben són espanyols, que aprofiten la seva segona residència al país o la proximitat de les seves ciutats per passar uns dies amb el grup d'amics o en família. En segon grup de visitants més nombrós és el públic nacional, amant de la muntanya i el descens i, per últim, altres nacionalitats, com per exemple francesos.