Publicitat
Publicitat

Vallnord oferirà preus especials durant la Fira d'Andorra la Vella

El forfet de residents es podrà aconseguir per 161 euros, mentre que el de no residents costarà 425 euros per als clients fidels i 450 euros per a les persones que el comprin per primera vegada

Vallnord oferirà preus especials per comprar el forfet de temporada durant la Fira d'Andorra la Vella que se celebrarà del 23 al 25 d'octubre. El forfet de residents es podrà aconseguir per 161 euros, mentre que el de no residents costarà 425 euros per als clients fidels i 450 euros per a les persones que el comprin per primera vegada.

Si es compra a l’estand de la Fira, el comprador s’endurà un obsequi, un forfet gratuït d’un dia a Vallnord, forfets a altres estacions del Pirineu com ara Masella, Boí Taüll o Astún, i entrarà en el sorteig d’un dels deu forfets de temporada que sortejarà Ski Andorra. El forfet també es podrà adquirir als establiments habituals: l’Oficina de Turisme de la Massana, l’Oficina de Turisme d’Ordino i l’estand de Vallnord situat a la tercera planta de Pyrénées Andorra.

D'altra banda, Vallnord recorda que una de les novetats de la temporada 2015-2016 és la incorporació del nou sistema de taquilles Team Axess, un sistema que permet recopilar informació més acurada dels usuaris mitjançant la gestió de dades de funcionament, vendes, accés als remuntadors, etc. A més, entre les novetats també figuren la millora i l’augment dels serveis de restauració, i l’ampliació del ventall d’activitats a les pistes i d’activitats 'après-ski'.