Publicitat
Publicitat

Vallnord comença l'activitat d'estiu d'Ordino- Arcalís amb el nou Park Agustina

Aquest cap de setmana s'inicia la temporada que s'allargarà fins al 13 de setembre i comptarà amb aquesta nova zona per a les famílies al sector d'Encodina

Aquest cap de setmana arrenquen les activitats d'estiu al sector d'Ordino- Arcalís de Vallnord amb el Park Agustina com a principal novetat. Es tracta d'una zona destinada a l'oci familiar ambientada en el món de l'Agustina, el Max i el Leo, els personatges infantils de l'estació. Segons han informat en un comunicat, està pensat com "una gran pista americana", amb castells inflables i llits elàstics.

Es manté la zona de barbacoa oberta al públic i s'instal·la un servei de cafeteria per als clients. A més, també s’hi podran celebrar festes d’aniversari o esdeveniments privats de qualsevol estil.

L'horari d'obertura del parc és d'11 a 19 hores i es posarà a la venda un Forfet per gaudir de la zona.

Segons manifesta el director de SECNOA, Xabier Ajona, en el comunicat, "la posada en funcionament del Park Agustina d'Ordino-Arcalís marca l'inici d'una nova etapa de dinamització de l'estació, aprofitant una zona com Encodina que, gràcies al fet que no està tan exposada al vent ni a les temperatures baixes com altres sectors de l’estació, resulta més atractiva". Ajona afegeix que "el desenvolupament gradual de les activitats d’estiu, tant a Encodina com a la Coma, ens permetrà la desestacionalitzar de manera parcial la nostra operació, a la vegada que afegim un nou servei a l’oferta turística de la vall, que s'haurà de desenvolupar i s'haurà de consolidar".

Així, a la Coma, com ja és habitual, es podran visitar el circ glacial de Tristaina i el port de Creussans, i es podran fer excursions amb quads, buggies o Gicafer.