Vallnord revalida el títol de millor estació d'esquí d'Andorra

Amb aquesta ja són quatre les vegades que les pistes de la Massana i Ordino han estat distingides com les instal·lacions més apreciades del Principat

Per segon any consecutiu, Vallnord ha rebut el guardó de millor estació d'esquí d'Andorra, a la gala dels World Ski Awards 2017, que s'ha celebrat aquest dissabte a la nit a la ciutat de Kitzbühel (Àustria). Amb la distinció d'enguany ja són quatre les vegades que els dominis de la Massana i Ordino han estat distingits com les instal·lacions més apreciades del Principat, en les cinc edicions de trajectòria d'aquests premis. El reconeixement és el resultat d'una votació de centenars de milers d'usuaris al llarg de tres mesos, així com la d'un jurat compost per experts de diferents àmbits de la neu, com ara touroperadors, mitjans de comunicació o executius.

Una delegació de Vallnord, encapçalada pels codirectors Josep Marticella i Xabier Ajona, ha assistit a la cerimònia d'entrega de premis. A l'acte de lliurament, els màxims responsables de les instal·lacions andorranes han agraït al públic i als professionals del sector per haver-los tornat a reconèixer els esforços de les estacions en la voluntat d'oferir els millors serveis a l'esquiador. 

Els World Ski Awards ja s'han consolidat com la cita anual de les millors empreses mundials dins la indústria de la neu i l'esquí. És per això que, durant la gala, la publicació especialitzada 'Nevasport' aprofita per entregar els premis Ski the East Awards. És un reconeixement anual cap a les estacions de tota la Península que atorga la web, basant-se en la satisfacció dels usuaris. I en aquesta cinquena edició, les pistes d'Ordino i de la Massana també poden fer gala d'estar entre les deu millors instal·lacions de neu votades pel client, amb una nota de notable que les situa en vuitena plaça: 8,22 punts les pistes ordinenques i 7,89 els dominis de la Massana.

En altres categories, destaquen les pistes d'Arcalís com les que tenen més i millor neu dins el territori pirenaic i espanyol, a banda de ser la segona estació amb millor forfet de temporada. I pel que fa a Vallnord-Ordino Arcalís també es troba entre les premiades com a 'estació amb millor oferta de restauració' i ' estació més tecnològica'.