Publicitat
Publicitat

El primer premi de la Loteria cau a Andorra la Vella

Dues sèries senceres a 600.000 euros corresponent al primer número de la Loteria espanyola que ha estat pel número 42.802. En total "El Matiner" ha repartit aquest dissabte 1.200.000 euros

En Paco i la seva muller fa vint-i-quatre anys que regenten la botiga "El Matiner" a l'Avinguda de Meritxell, des d'on dispensa postals i objectes de regal als visitants i turistes. A més, però és un punt de venda de Loteria espanyola. Ahir al vespre, en acostar-se un client habitual per comprovar si li tocava cap reintegrament, en el llistat dels números premiats va adonar-se que havia venut dues sèries senceres, a 600.000 euros per sèrie.

Un total d'1.200.000 euros. “Hi tinc res aquí?, va preguntar-li el client. Doncs aquí, t'han tocat 60.000 euros!“. En marxar l'afortunat, explica en Paco que "tremolava i tot, li ha anat de conya perquè era un home jubilat i ja saps les pensions que donen”. Va marxar de la botiga on va comprar el número de loteria que encara no es creia que duia a la mà 60.000 euros. “Doncs creu-t’ho que t’ha tocat!” li repetia.

Tot i que hi ha clients de fora, aquesta botiga compta amb clients habituals de Loteria, “hi ha molts que són del barri que sempre agafen el mateix número i els guardem, el tenen cada setmana”. No és el primer que reparteix aquesta concorreguda botiga de regals "en qüestió de cinc anys hem donat cinc grans premis” explica el propietari. Un premi menor de 20.000 euros al Nadal corresponent al quart premi, i un altre primer premi com el d'avui.