Societat 07/05/2019

Verdures igualment però cuinades diferent

El taller, que ha aplegat una desena de participants, ha servit per preparar cinc plats diferents de com es cuina aquest aliment normalment

Agència ANA
1 min
La preparació de la crema de xirivia amb pera.

EncampConvertir el típic plat de verdures vegetals bullides, mal escorregudes i només amb un raig d'oli amb un plat atractiu i diferent per, al cap i a la fi, també menjar verdures però amb un toc d'innovació. Amb aquest objectiu el departament de Cultura d'Encamp ha organitzat aquest dimarts a la tarda un taller de cuina a càrrec de Pili Borra i Víctor Barragan que s'ha celebrat al centre de congressos de la parròquia. La cuinera i naturòpata ha ensenyat als assistents la manera de preparar cinc plats diferents i que ells mateixos han pogut preparar amb la supervisió de Borra.

En l'activitat, a la qual hi han participat una desena de persones, que era l'aforament màxim permès, han pogut fer uns 'bagels' de coliflor, la crema d'espinacs amb coco i ous de guatlla, paté de pastanaga al curri, tabule de vegetals amb vinagreta de mostassa i una crema de peres amb xirivia. “Fa quinze anys que em dedico a fer classes i la gent ve a renovar les seves receptes perquè està avorrida de menjar sempre el mateix”, ha explicat abans de començar la classe Borra, que ha destacat que en acabar la classe la gent els demana quan en programaran una altra. En finalitzar l'activitat, els assistents han tastat les seves elaboracions i s'han emportat les receptes a casa.

stats