Publicitat
Publicitat

Viatges a Madrid i Mallorca des de l'aeroport de la Seu

L'empresa Viatges Regina posa en marxa una prova pilot per oferir paquets turístics des de l'aeroport de la Seu a les illes i a la capital espanyola durant la segona quinzena de juliol i la primera d'agost

L'empresa de transports Viatges Regina posa en marxa aquest estiu una prova pilot per oferir viatges a Madrid i Mallorca des de l'aeroport de la Seu i atraure turistes al Pirineu. Les sortides es faran durant quatre setmanes amb cinc rotacions i inclou dos productes per facilitar les sortides de vacances dels residents a la Seu i a Andorra i dos més per rebre turistes.

Els dos programes emissors proposen passar set nits a Mallorca amb tres allotjaments disponibles i preus de 480, 680 i 860 euros segons l'hotel triat o una visita gastronòmica a Madrid de cinc dies per 925 euros amb àpats en diferents restaurants de la capital espanyola, Toledo, Segovia o Saragossa per tastar els millors plats de cada lloc. Els vols a Mallorca són el 18 i el 25 de juliol i l'1 i el 8 d'agost, mentre que la sortida a Madrid és el 18 de juliol des de la Seu i l'11 d'agost des de Madrid, encara que la tornada es fa en autobús. De moment, però, no està previst portar viatgers des de Mallorca, ja que és temporada alta i es considera que no és prou atractiu, segons ha reconegut el responsable de Viatges Regina, Alberto Vinseiro.

D'altra banda, s'aprofita per donar a conèixer Andorra i l'Alt Urgell amb paquets de vuit dies i set nits. Els vols arriben el 18 de juliol, el 25 de juliol, l'1 i el 8 d'agost, per aprofitar al màxim els desplaçaments dels avions coincidint amb els vols emissors, com ha exposat Vinseiro. A Andorra hi ha dues opcions d'hotel i s'inclou l'entrada a l'espectacle Scalada per als que vinguin al juliol i a Caldea si ho fan a l'agost. Els preus són de 450 i 500 euros, segons l'allotjament. A l'Alt Urgell es programa una tarda de compres a Andorra, visites al mercat de la Seu o al parc Nacional d'Aigüestortes i a la Dinosfera. Els preus són de 770 euros i 820 euros segons l'hotel escollit.

Una de les particularitats que ha destacat Vinseiro és que fan un servei a domicili, de manera que es recull els clients a la Seu o a Andorra i se'ls trasllada a l'aeroport. A més, ha considerat que ofereixen "preus de ganxo però no productes de ganxo", de manera que tenen potencial per créixer i volen "marcar camí" per a futures iniciatives. De fet, el responsable de Viatges Regina ha assenyalat que volar des de la Seu és un 25% més barat que fer el mateix viatge des de Barcelona. Això si, ha reconegut l'impediment que suposa no estar dins de l'espai Schengen, sobretot per arribar als mercats d'hivern. Amb tot, després d'aquesta prova pilot, es plantegen ampliar els serveis a Lisboa.

En aquests viatges es podrien desplaçar fins a 1.100 turistes però cobrint el 70% estarien "molt contents", ha admès Vinseiro. 

Els paquets es començaran a comercialitzar a partir d'aquest dijous a les agències de la Seu i a partir de dilluns a Andorra. En cas que no s'arribi a omplir els paquets de Madrid, 15 dies abans s'oferiran les places d'avió a un preu de 75 euros.