Vila espera que l'hivern serveixi per revertir la inèrcia negativa a Naturlandia

El cònsol reconeix que hi ha un "retard en els resultats econòmics" del parc i posa l'esperança en la temporada d'esquí que ara s'enceta

Les pistes d'esquí de fons de Naturlandia han obert portes aquest dissabte al matí de manera parcial i amb una cota de neu d'entre 10 i 20 centímetres. Després d'un mal any, tant a l'hivern amb caps de setmana de molta neu i pluja i un agost també a nivell meteorològic molt advers, el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Miquel Vila, s'ha mostrat esperançat perquè aquesta temporada d'esquí que ara comença serveixi per revertir els números negatius que ha acumulat l'ecoparc al llarg de l'any. "Esperem poder millorar, les pluges de l'agost ens van minvar la caixa i la perspectiva econòmica final no ha estat la que esperàvem", ha recordat Vila.

El màxim mandatari comunal ha apuntat que hi ha hagut un decalatge d'entre el 7 i 8% entre els ingressos previstos i els formalitzats. Un element que el darrer consell de comú ja va obligar a la corporació a injectar, novament, diners a la societat que gestiona Naturlandia, Camprabassa. Tot plegat implicar "un retard de resultats important", ha reconegut Vila. El cònsol major també ha reconegut que pel parc la temporada d'hivern no és l'època amb més afluència de gent, però ha remarcat que "l'esperança la tenim ara caldrà veure si la realitat ens acompanya i en ajuda a revertir les xifres negatives de l'estiu i l'hivern passat".