Visita d'obra al nou centre sociocultural d'Ordino

L’edifici acollirà els serveis culturals de la parròquia, entre els quals s’inclou la ludoescola, la biblioteca i l'escola d’art

Visita d’obra aquest dimarts al migdia a les Escoles Velles d’Ordino, que esdevindrà el nou centre sociocultural de la parròquia. La reforma ha de quedar enllestida per a l’inici del proper curs, el setembre del 2018. Els arquitectes responsables, la constructora i el departament d’Obres del comú han encapçalat el recorregut per l’edifici de tres plantes, en presència de la cònsol menor i el departament implicat. L’edifici acollirà els serveis culturals de la parròquia, entre els quals s’inclou la ludoescola, la biblioteca i La Capsa (escola d’art).

Molt pròxim a les Escoles Germans de Riba i situat al Peu del Puiet (carrer Antoni Fiter i Rossell, 8), l’immoble mantindrà intacte la seva façana, ja que es tracta d’un edifici protegit per la seva arquitectura de granit. A través d’una consulta en línia difosa mitjançant les xarxes socials, s’ha demanat als habitants de la parròquia quin nom volen donar al nou edifici sociocultural de la parròquia que reagruparà serveis que ara mateix es troben distribuïts en diferents llocs del poble.