Publicitat
Publicitat

Vivand torna a estar de moda

Aquest dissabte se celebra una nova Nit Vivand que preveu superar les 69.000 persones per l'avinguda Carlemany i que té la moda i l'estil vintage com a fil conductor de les activitats

Des de primera hora d'aquest dissabte, l'avinguda Carlemany s'ha omplert de vianants que no s'han volgut perdre la nova edició de la Nit Vivand. A les 12 hores ha arrencat oficialment la festa amb l'encesa de llums amb les lletres de Vivand davant d'illa Carlemany i durant tot el dia es duran a terme activitats i hi haurà ofertes per a tot el públic. Tallers de maquillatge, sorteigs, demostracions de productes… relacionats sobretot amb la moda i l'estil vintage.

A més del públic en general, l'assistència d'autoritats també ha estat nombrosa. A més dels cònsols d'Escaldes, Trini Marín i Marc Calvet, i dels consellers del Comú, Núria Barquín, Núria Gómez, Salomó Benchluch i Núria Pons; també s'han deixat veure el cap de Govern, Toni Martí, i els ministres Jordi Cinca, Èric Jover, Olga Gelabert i Sílvia Calvó.

Tenint en compte el volum de vianants copsat des de primera hora i "el fet que els hotels tinguin una ocupació de gairebé el 100%", ha assenyalat la consellera de Cultura, Núria Barquín, "et dona la seguretat que s'han de superar les xifres anteriors" que va ser de 69.000 persones durant la darrera Nit Vivand el mes de maig. 

Bona part de l'activitat es concentra a la part alta, sobretot al CIAM on fins a les 23 hores hi haurà sortejos, una 'silence party' a càrrec de tres DJ i a la plaça Coprínceps amb un espai de bellesa i benestar.

A partir de les 18 hores també s'ha tallat al trànsit un tram de l'avinguda Mertixell per facilitar el pas dels vianants que han gaudit de la Nit Vivand i dinamitzar la parròquia.