Voluntaris elaboren més de 5.000 mascaretes

El seu repartiment, gestionat pel Govern, serveix per protegir les persones més vulnerables al contagi que estan atenen a la ciutadania

MascaretesAndorra ha entregat, entre dissabte 28 de març i dimecres 1 d’abril, un total de 1.838 mascaretes al Govern. Aquest darrer lliurament suposa una suma total de 5.000 màscares.  Aquestes, provenen del conjunt de ciutadans i tallers d’arreu del país que actualment col·laboren voluntàriament amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques i de seguretat que ha facilitat el ministeri de Salut per a l’elaboració de les unitats.  Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament a la Covid-19 o les persones més vulnerables. No s’utilitzen en el cos sanitari.

El Govern és qui distribueix les mascaretes elaborades. Si es forma part d’aquests col·lectius i es vol adquirir mascaretes, s’ha d’enviar un correu electrònic a la següent adreça: MascaretesCasolanes@govern.ad.  La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, que seran entregades en els pròxims dies.  Per una altra banda, des de MascaretesAndorra han informat que la iniciativa Voluntaris Covid-19 Andorra ( http://www.voluntariscovid19andorra.com ) continuarà donant suport logístic a la iniciativa.