Vuit nous casos de coronavirus en les darreres hores, quatre a un centre sociosanitari

Es tracta de personal de suport que ha estat detectat gràcies al cribratge a les residències

El Govern ha notificat que en les darreres 24 hores s’han confirmat vuit nous casos de coronavirus, la qual cosa fa augmentar el total registrat des de l’inici de la pandèmia en una xifra que s’aproxima ja molt al miler, concretament són 989. Es dona la circumstància, tal com ha concretat el Govern, que quatre dels nous positius són personal de suport d'un centre sociosanitari que, han subratllat, no tenen contacte amb els usuaris i que estan relacionats amb el cas que es va detectar ara fa uns dies.

Segons la informació facilitada per l'executiu, cal destacar que la detecció d'aquestes quatre persones infectades pel virus ha estat possible gràcies al cribratge que s'està fent als centres sociosanitaris a usuaris i personal i s'ha avançat que en dues setmanes es tornarà a fer proves a aquest mateix centre per descartar que no hi hagi ningú que pugui estar en període d'incubació de la malaltia i no hagi estat detectat ara.

D'altra banda, cal destacar que la persona que dijous va ingressar a l’ hospital Nostra Senyora de Meritxell continua a planta.

El total de casos actius registrats ara com ara al país són 73, tres més que aquest dijous. I també augmenten les persones recuperades, concretament cinc més, amb la qual cosa el total s’eleva a 863. Pel que fa a les defuncions, es mantenen en 53.