Vuit nous pacients curats eleven a 576 les altes per Covid-19

Dos contagis durant les darreres hores fan pujar els casos totals a 760

Són vuit els pacients que al llarg de les darreres hores han estat donats d'alta després de superar el coronavirus. Segons les dades fetes públiques aquest dimecres pel Govern, el nombre de persones curades ja ascendeix fins a les 576 respecte de les 568 registrades aquest dimarts. Malgrat que el nombre de casos totals (760) també s'ha incrementat després de detectar dues persones més contagiades per la Covid-19, destaca la caiguda del nombre de casos actius, que passa dels 142 als 135. Una altra dada a ressaltar són les defuncions, que pugen a 49, després de la mort aquest dimarts d'un home de 90 anys.

El nombre de professionals de la salut contagiats són 28. Tot i que aquesta xifra continua sent molt elevada, ha davallat en tres persones durant les darreres 24 hores. Pel que fa als cossos especials, també es mantenen els 4 pacients positius. A l'hospital són 11 els pacients ingressats, dels quals 8 estan a planta i 3 a la Unitat de Cures Intensives (UCI). D'aquests últims, dos encara requereixen ventilació mecànica.

Al Cedre els casos totals segueixen sent 20, dels quals 8 provenen d'altres centres sociosanitaris i 4 es troben pendents de rebre el resultat negatiu de les proves PCR per ser donats d'alta. Dels 203 darrers resultats que ha rebut l'hospital, 192 han donat negatiu i 11 positiu.