La Weekend Internacional 60's canvia el recorregut d’una de les rues per pujar al Pas de la Casa

Els participants es traslladaran aquest dissabte a la tarda a la vila encampadana on exposaran els seus vehicles i gaudiran d’una tarda de compres

L’Associació Andorrana de Vehicles Antics (AAVA) organitza per aquest cap de setmana la trobada Weekend Internacional dels 60 al Prat Gran. Entre les diferents activitats que realitzen els participants hi ha les rues que recorren diferents punts del país. Enguany, i solidaritzant-se amb els comerços i locals de restauració de la vila del Pas de la Casa, l’AAVA ha decidit variar la ruta prevista per dissabte a les quatre de la tarda i pujar a la vila encampadana a través del port d’Envalira.

Els participants a la rua arribaran al Pas de la Casa cap a les cinc de la tarda i deixaran els vehicles exposats a un dels laterals de l’avinguda del Consell General, mentre els seus propietaris gaudeixen d’una tarda de compres a la vila, aprofitant d’aquesta manera la campanya 'El Pas de la Casa t’espera' impulsada pel Govern d’Andorra i amb col·laboració del comú d’Encamp, Andorra Turisme i Grandvalira.

L’objectiu d’aquesta campanya, que tindrà lloc de l’11 de maig al 2 de juny, és fomentar les compres i el consum intern al Pas de la Casa, oferint un incentiu atractiu pel fet de comprar o consumir en els seus establiments.

La campanya està destinada sobretot a residents andorrans però també als visitants del Principat, i ofereix la possibilitat d'accedir per sorteig a un premi d'unes vacances pagades per valor de 3.000 euros, 3 iPhone XS i 3 forfets de temporada de Grandvalira. A més, el trajecte en bus regular fins al Pas de la Casa serà gratuït així com el túnel d’Envalira, que és de franc fins a l’obertura de l’accés amb França.

Es podrà accedir a aquest sorteig mitjançant butlletes bescanviables que es poden obtenir a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa, per cada vint euros de tiquet de compra o consum realitzats en establiments comercials legalment registrats en aquesta població, entre l'11 de maig i el 2 de juny del 2019. El sorteig no serà públic i es durà a terme, a l'edifici administratiu del Govern, el 3 de juny del 2019 a les 12 hores, en presència d'un saig.