Societat 23/05/2020

Accident a la Bartra amb un motorista ferit greu

Es tracta d'un home resident de 51 anys que se l'hauria traslladat a l'hospital

Ana
1 min
Un agent de policia. / COS DE POLICIA

Andorra la VellaLa policia ha hagut d'intervenir aquest dissabte al migdia a Encamp després de rebre l'avís d'un accident greu a la carretera general 2, a l'altura de la Bartra. Segons han apuntat els cossos d'ordre, s'hauria produït una col·lisió entre una motocicleta Kymco Super Dink 125 i un turisme Volkswagen Golg, ambdós amb matrícules del Principat. Els fets han tingut lloc pels volts de les 13.14 hores i el conductor de la motocicleta, un home resident de 51 anys, hauria patit ferides greus, per la qual cosa hauria estat traslladat a l'hospital d'urgència.

El xoc ha provocat que s'hagués d'habilitar un pas alternatiu en sentit Andorra la Vella que ha durat poc més de mitja hora. El tall a la carretera general ha provocat que s'hagin generat algunes aglomeracions en el trànsit, que ràpidament s'ha restablert.

El Cos de Policia ha recordat a través del seu compte de Twitter la importància de conduir amb prudència i respecte envers les normes viàries, encara més amb la situació actual.

D'altra banda, la policia també ha volgut recordar aquest dissabte la prioritat que suposa per al cos les dones i els menors. Així, han detallat que al llarg del 2019 es van detectar 23 casos de delictes contra la llibertat sexual envers aquests col·lectius. Els cossos d'ordre recorden que la majoria d'autors d'aquests fets acostumen a trobar-se en l'entorn de les víctimes. Durant l'any passat només dos desconeguts van ser protagonistes d'aquests fets, i van poder ser identificats gràcies a la col·laboració ciutadana.

Per últim, cal destacar que les autoritats disposen d'un equip professional en aquests assumptes i de personal especialitzat en els diferents departaments de Serveis Socials.

stats