Societat 08/01/2019

La dona de l'accident d'Aixovall, estable dins la gravetat

Aquest matinada un cotxe amb tres joves s'ha precipitat per un barranc d'uns 20 metres i el conductor ha estat detingut per anar begut

B. N. / C. G. / A. B.
2 min
L'estat en què ha quedat un dels vehicles implicats a l'accident d'Aixovall. / ANA

Sant Julià de LòriaUn accident amb tres vehicles implicats a Aixovall a primera hora del matí d'aquest dimarts ha provocat el tall de la carretera GC1 en els dos sentits de la marxa, a la recta de la Margineda, just abans de la rotonda. El sinistre ha provocat tres ferits de diversa consideració, un dels quals una dona que està estable després de ser operada, i un agent de policia.

Segons informa la policia, l'accident s'hauria produït quan una dona de 57 anys que conduïa en sentit Sant Julià de Lòria hauria envaït el sentit contrari i hauria col·lidit amb un vehicle que circulava en sentit Andorra la Vella. De retruc s'ha vist afectat el cotxe policial. Hi ha implicats un vehicle amb matrícula espanyola, un amb matrícula andorrana i un vehicle de la policia andorrana.

Fins el lloc del sinistre s'han desplaçat efectius dels bombers, la policia i del Servei de Circulació del comú de Sant Julià de Lòria per regular el trànsit, condicionar la calçada i atendre els tres ferits, que han estat ingressats a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell. La dona que hauria provocat l'accident es troba estable dins la gravetat, segons informa el centre mèdic. Ha hagut de ser intervinguda quirúrgicament ja que presentava politraumatismes i diverses fractures a cames i braços. Després d'estar uns dies a l'UCI, aquest dijous serà traslladada a planta, segons informa el centre hospitalari. En els propers dies també haurà de ser operada d'un braç.

A més, els dos homes que també s'han vist implicats en l'accident, un dels quals agent de policia, han patit policontusions i han estat donats d'alta.

El sinistre ha provocat retencions des de l'avinguda Salou en sentit Sant Julià de Lòria i des del centre de la parròquia laurediana en sentit Andorra la Vella. A partir de les 10 hores aproximadament s'ha aixecat el tall i s'ha donat pas alternatiu per la benzinera que hi ha a tocar de la carretera.

Un altre accident, en aquest cas a l'avinguda Salou, també ha causat importants retencions a la zona.

Accident amb un conductor begut

Durant la matinada d'aquest dilluns també hi ha hagut un altre accident a la carretera d'Aixirivall a l'alçada de la pleta de Sant Antoni en què tres joves s'han precipitat amb el seu vehicle per un barranc d'uns 20 metres després de trencar la barana protectora. El conductor –un home resident de 20 anys, i les passatgeres, dos dones residents de 18 i 19 anys– han resultat ferits però ja han estat donats d'alta, han informat des de l'hospital. Al conductor se li ha efectuat el control d'alcoholèmia i ha donat positiu amb un valor de 0,81 g/l. Ha estat detingut.

A l'últim, una dona de 52 anys ha resultat ferida aquest dimarts al migdia en un accident a la Massana en què s'han vist implicats tres vehicles.

stats