Societat 13/05/2021

Adjudicades les obres del carrer Sant Jordi del Pas, que s'iniciaran al juny

En una primera fase, l'actuació se centrarà en el carrer de les Pistes i en el de les Abelletes

ANA
1 min
Simulació de l'estat final del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa.

Pas de la CasaEl comú d'Encamp ha adjudicat aquest dijous, en un consell de comú extraordinari amb un únic punt en l'ordre del dia, les obres de remodelació del carrer Sant Jordi del Pas de la Casa, per tal de poder iniciar l'actuació a principis de juny, tenint en compte que la climatologia de la vila només permet treballar-hi durant un període concret de l'any.

Durant la propera setmana s'informarà els veïns i comerciants de la zona per on es començarà l'actuació. Aquesta primera fase es concentrarà en els extrems nord (carrer de les Pistes) i sud (carrer de les Abelletes).

La cònsol major encampadana, Laura Mas, ha explicat que "l'obra durarà uns setze mesos en total" i, per tant, "cal avançar tot el possible abans de l'obligada parada per l'hivern". És per això que l'adjudicació s'ha avançat quinze dies, sense haver d'esperar així a la pròxima sessió ordinària del consell de comú.

Al concurs públic s'han presentat set empreses i la millor puntuació ha estat per la societat Copsa, a qui s'han adjudicat els treballs per un import d'1.558.056,66 euros.

La remodelació d'aquest eix vertebrador de la vila consistirà a refer el ferm; els serveis; ampliar les voravies; col·locar nou mobiliari; canviar la il·luminació; fer punts de recollida d'escombraries tancats i coberts, i reconstruir la caseta de Turisme en una nova placeta just a la meitat del carrer, creant així un nou espai de dinamització a la part alta, a tocar de la zona d'aparcament d'autobusos.

stats