L'agència espanyola de medicaments retira lots de preservatius Durex

Recomana als usuaris que hagin adquirit el producte no utilitzar-lo o canviar-lo al punt de venda

El ministeri de Salut ha tingut coneixement, a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), de la retirada del mercat de diferents lots de preservatius masculins Durex, a causa del possible incompliment dels estàndards de qualitat relacionats amb la pressió de ruptura cap al final de la vida útil del producte. Aquest fet podria comportar un augment en el nombre de ruptures de preservatius durant el seu ús.

Es recomana als usuaris, si es disposa d’algun dels productes afectats, no utilitzar-lo i per tant utilitzar altres lots, productes o mètodes anticonceptius. També es recomana que, si s’ha adquirit un lot en mal estat, realitzar un canvi al lloc on s’ha efectuat la compra del producte i així doncs posar-se en contacte amb el servei d’Atenció al Client de Durex al telèfon 00 34 900 300. En cas de ruptura o fuga posar-se en contacte amb el metge o el farmacèutic.

Als punts de venda es demana, si disposen dels productes afectats, retirar-los de la venda i contactin amb amb el distribuïdor per tal d’informar del cas i rebre les indicacions escaients.