Societat 25/09/2017

Andorra Telecom licita l'enderroc de l'edifici de l'avinguda Meritxell

Els treballs es duran a terme entre finals d'octubre i el mes de desembre seguint directives que redueixin al màxim la pols, les vibracions i els sorolls

ARA Andorra
1 min
L'avaria d'Andorra Telecom afecta uns 2.000 clients de la capital i Escaldes

Andorra la VellaEl consell d'administració d'Andorra Telecom ha aprovat aquest dilluns la licitació de les obres d'enderroc de l'edifici administratiu del número 112 de l'avinguda Mertixell, l'antiga seu de l'agència comercial de la companyia. Els treballs formen part del projecte de construcció de l'edifici The Cloud, que s'aixecarà entre aquest solar i el que ja ha quedat lliure de l'antiga caserna dels bombers.

Els treballs es duran a terme entre finals d'octubre i el mes de desembre, després que l'any passat l'agència comercial d'Andorra Telecom es traslladés al carrer Prat de la Creu, per permetre el buidatge de l'interior de l'edifici. La licitació de les obres d'enderrocament de l'estructura de l'immoble es publicarà al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) aquest dimecres, i les empreses interessades disposaran fins el 12 d'octubre per presentar les seves ofertes.

Un cop fet l'enderroc, el solar quedarà ocupat tan sols per l’edifici de serveis, situat a la part central. L’immoble, que acull equipaments tècnics d’alta sensibilitat, es mantindrà intacte i s’acabarà integrant a la futura estructura de l'edifici The Cloud. Precisament, l'equip del projecte treballa en aquests moments en els requeriments tècnics per a la fase 3, de construcció pròpiament de The Cloud.

Andorra Telecom ha informat que l'enderroc s'efectuarà seguint els criteris de la certificació 'Leed Or' per minimitzar l'impacte mediambiental i sobre l’entorn tant de l’obra com de la futura explotació de l’edifici The Cloud. En aquest sentit, se seguiran les directrius relatives a reduir al màxim la pols, les vibracions o els sorolls i que les obres tinguin la mínima afectació sobre el trànsit o els vianants, tal com ja es va fer amb èxit en l'enderroc de la caserna de bombers.

stats