Publicitat
Publicitat

25 anys de les escoles bressol d'Escaldes-Engordany

El servei, que té capacitat per a 135 alumnes, té enguany places disponibles en les aules dels infants més petits, i per això donaran la possibilitat d'inscripció a infants d'altres parròquies

Els infants de les escoles bressol d'Escaldes-Engordany han representat, aquest divendres al matí, un número 25 gegant al camp de futbol del Prat del Roure per commemorar els 25 anys del servei. La consellera d'Infància i Joventut, Núria Pons, ha explicat que el centre es va obrir el 1990 amb 42 places i després de diferents canvis d'ubicació i l'obertura d'una segona escola, actualment hi ha capacitat per a 135 alumnes, de manera que s'ha complert el repte de "poder estar al costat de les famílies i poder donar aquest servei als pares i mares que treballen".

Pons ha explicat que actualment pràcticament totes les places disponibles estan cobertes, però a les aules dels més petits –a partir de 3 mesos– ara mateix hi ha disponibilitat, per la qual cosa ha anunciat que a partir d'aquest mes de setembre donaran la possibilitat d'inscripció als infants d'altres parròquies. La consellera ha concretat que aquest curs ja es van obrir les places als nadons més petits d'altres parròquies i per al proper curs també hi haurà places disponibles per als nadons d'entre 7 i 10 mesos, que s'acceptaran en funció de l'ordre d'inscripció.

A banda de l'acte d'aquest divendres, està previst organitzar d'altres petits esdeveniments amb els infants de les escoles bressol per celebrar aquests 25 anys d'història. De moment, la propera cita serà el 18 de juny amb l'acte de cloenda del curs i la graduació dels infants que deixen el centre.