Societat 09/03/2021

Arrenquen les obres del passeig del riu d'Escaldes-Engordany

La primera fase, entre el carrer de la Constitució i l’avinguda de les Escoles, estarà enllestida en tres setmanes

ANA
1 min
El passeig del riu d'Escaldes-Engordany. / ARXIU ANA

Escaldes-EngordanyEl comú d’Escaldes-Engordany ha començat aquest dimarts la primera de les tres fases de remodelació del passeig del riu. Així, els treballs que es duen a terme actualment són el costat dret en sentit pujada entre el carrer de la Constitució i l’avinguda de les Escoles i la durada aproximada de les obres és de tres setmanes.

Tot just quan acabi aquesta fase s’iniciarà la segona, la del tram comprès entre l’avinguda de les Escoles i el carrer Copríncep de Gaulle, concretament el costat dret en sentit pujada, que també han de tenir un termini d’execució de tres setmanes.

La darrera de les fases, la tercera, arrencarà tot just quan acabi l’anterior i suposarà la remodelació del tram comprès entre el carrer de la Constitució i Copríncep de Gaulle, el costat esquerre de pujada. El temps que es calcula que duraran les obres és de cinc setmanes.

Cal recordar que els treballs serviran per canviar i millorar el paviment, per substituir els fanals i restaurar el mobiliari urbà.

El cost total de les tres fases és de 230.000 euros. I des del comú es recorda els vianants que el primer tram està tancat al pas precisament per la realització d'aquestes obres.

stats