Societat 30/07/2019

Economia es reuneix amb l'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella

L'objectiu de la trobada, tractar les queixes dels veïns i comerciants en referència a la problemàtica de les rutes d'autobusos

Ara Andorra
1 min
El Secretari d’Estat d’Economia i Empresa, Salustià Chato, reunit amb els representants de l'Associació de Comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella. / CENTRE HISTÒRIC

Andorra la VellaSalustià Chato, secretari d'Estat d'Economia i Empresa, s'ha reunit aquest dimarts al matí amb l'Associació de comerciants del Centre Històric d'Andorra la Vella per tractar les queixes dels veïns i comerciants en referència a la problemàtica de les rutes d'autobusos al seu pas pel Centre Històric. Chato ha assegurat que "des del Govern som conscients dels inconvenients que qualsevol canvi té sobre la societat", i ha citat com a exemple recent Vivand.

L'Associació de comerciants del Centre Històric, que es va oferir com a interlocutora entre els comerciants i l'administració, ha constat que "dins el Centre Històric hi ha diversitat d'opinions sobre la idoneïtat de la mesura de treure els autobusos interurbans de l'avinguda Príncep Benlloch". També ha anunciat que "hem demanat al Govern, que a través del departament d'Estadística, busqui la manera d'avaluar quantitativament l'impacte real del canvi de rutes, més enllà de les percepcions personals d'uns i altres".

D'altra banda, des de l'associació són "conscients que tot canvi necessita un temps d'adaptació" i que en aquest cas, "s'ha de millorar al màxim la informació cap als usuaris". El Govern, que ja ha recollit les propostes i queixes, ha avançat que hi haurà una pròxima trobada amb el comú d'Andorra la Vella per tal de coordinar totes aquestes accions". A mitjans d'agost es posarà en marxa una campanya de comunicació per tal de fer arribar a tota la població les novetats del transport interurbà, tant pel que fa a les millores previstes pel que fa a la informació a les parades, així com les noves tarifes.

stats