Societat 27/12/2018

L'atracador del Pas va actuar a cara descoberta

Va ser enregistrat per les càmeres de seguretat amb una gorra i uns auriculars i no sabia parlar francès, castellà ni català

J. R. Baiges
1 min
El carrer Major del Pas. / ANA

Andorra la VellaL'home que diumenge a les 20 hores va atracar a punta de pistola un local de Perfumeries Júlia al Pas de la Casa no ha estat localitzat i molt probablement hagi fugit del país, segons fonts properes a la investigació tot i el vet informatiu que hi ha al voltant d'aquest cas.

Aquest diari ha pogut confirmar aquest dijous que l'home va accedir a l'interior del local a les 20 hores, gairebé en horari de tancament, probablement confiant que la recaptació del dia seria important.

Les càmeres de seguretat del local el van poder enregistrar perfectament tot i que anava amb una gorra i uns auriculars, però les imatges deixen el seu rostre al descobert i la policia coneix a hores d'ara les seves faccions tot i que no es pot confirmar si han pogut esbrinar la seva identitat.

Les dades que ARA Andorra té confirmades és que es tracta d'una persona alta, d'1.75 metres d'alçada aproximadament i que no sabia parlar castellà, francès ni català. Quan va entrar a la perfumeria no va mostrar l'arma immediatament, sinó que va exigir primer els diners de la caixa amb un idioma que fonts properes no han sabut identificar. Va ser al final quan va esgrimir una pistola a les dues treballadores que en aquells moments estaven al comerç.

Al final es va apoderar de 1.200 euros en metàl·lic, no només perquè molts clients paguen amb targeta, sinó perquè l'empresa té un servei de recollida diari per evitar que a les botigues s'acumulin quantitats importants de diners. No hi ha constància que al carrer hi hagués un còmplice, només se sap que va actuar en solitari.

stats