Societat 13/09/2021

Una aula confinada per coronavirus

ARA Andorra
1 min
Infants de maternal de l'escola andorrana de Santa Coloma durant l'inici del curs.

Andorra la VellaMalgrat que en els cribratges realitzats dijous i divendres de la setmana passada no es detectés cap positiu entre docents, altres professionals i alumnes, aquest dilluns el ministeri de Salut ja disposa d'una aula de maternal en vigilància activa total per la detecció d'algun cas positiu de coronavirus.

Així es desprèn de les dades facilitades aquesta tarda pel Govern, en les quals s'indica que des de divendres s'han detectat un total de 13 nous casos de Covid-19 al país, una xifra que eleva el nombre de persones diagnosticades des de l'inici de la crisi sanitària provocada per la pandèmia a 15.096.

Quant a les recuperacions, durant el cap de setmana han rebut l'alta quinze ciutadans, situant la xifra de persones que han superat la malaltia en 14.921 i els casos actius en 45. En referència a la situació sanitària a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, no hi ha cap pacient ingressat ni a planta del centre mèdic ni a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El total de defuncions es manté estable amb 130.

En relació amb l'evolució de la campanya de vacunació, s'han inoculat 98.947 vacunes contra la Covid, de les quals 52.129 corresponen a primeres dosis, 46.721 segones i 97 terceres. A més, informen que ja s'han administrat 918 primeres dosis a joves d'entre 12 i 15 anys.

stats