La mostra sobre l'avinguda Meritxell es podrà visitar novament a partir del 9 de novembre

A partir de principis de l'any que ve es traslladarà a les noves dependències comunals situades a la plaça Lídia Armengol

L’exposició que mostra la història de l’ avinguda Meritxell i que es va inaugurar durant la Fira d’Andorra la Vella es podrà veure a l’aparcament de la Vinyeta, a tocar del centre comercial Pyrénées, a partir del 9 de novembre, coincidint amb l’ Andorra Shopping Festival. Durant aquest mes de novembre i desembre l’exposició es podrà veure en aquest indret i a partir de principis de l'any que ve es traslladarà a les noves dependències comunals situades a la plaça Lídia Armengol.

D’aquesta manera, els caps de setmana del 9 i 10 i del 16 i 17 de novembre les imatges i els documents sobre l’avinguda Meritxell es podran visitar entre les deu del matí i les vuit de la tarda. Posteriorment a aquestes dates, també es podrà veure la mostra entre les deu del matí i les vuit de la tarda mentre duri el Poblet de Nadal, és a dir, del 29 de novembre al 29 de desembre. Més enllà d’aquestes dates, tal com informen des del comú d’Andorra la Vella, es podrà demanar reserva prèvia per fer la visita.

A més, és previst que entre el 12 de novembre i el 20 de desembre diferents escoles facin visites a la mostra, plasmant, d'aquesta manera, el desig expressat per la cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, durant la presentació de la mostra que pogués ser visitada per les escoles, perquè els més petits puguin comprovar el desenvolupament d'una de les artèries clau per a l'evolució del país.

Cal recordar que a banda de les imatges i documents que conformen la mostra s’ha fet de manera paral·lela un estudi que documenta l’evolució de l’avinguda, i per extensió del país, entre els anys 30 i el 1977, quan neix la parròquia d'Escaldes-Engordany. ‘Memòries de la construcció de l’avinguda Meritxell’, el projecte impulsat per la corporació comunal de manera conjunta amb el Govern, reconstrueix el naixement de l’avinguda i la seva evolució fins a la consolidació.