Societat 05/06/2020

Una part de l'avinguda Verge de Canòlich, exclusiva per a vianants durant tot l'estiu

Es tracta del tram comprès entre la casa comuna i el carrer Doctor Palau

Ana
1 min
El tram de l'avinguda Verge de Canòlich que passarà a ser per a vianants a partir d'aquest dissabte. / COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Andorra la VellaEl comú de Sant Julià de Lòria ha informat aquest divendres que el tram de l'avinguda Verge de Canòlich comprès entre el carrer de la casa comuna i el carrer Doctor Palau passarà a ser només per a vianants a partir d'aquest dissabte. Aquesta modificació serà efectiva durant tot l'estiu, de dilluns a dissabte de les 17 a les 21 hores i, els diumenges, de les 11 a les 14 hores.

Aquesta mesura s'emmarca en la voluntat del comú de fer de Sant Julià de Lòria una parròquia més accessible i amable per a les persones. Així, la corporació ha elaborat un estudi per valorar les possibilitats de convertir en zona de vianants els carrers, i s'ha determinat que aquest tram era un dels més adients, ja que es troba en la zona amb més activitat comercial de la parròquia.

També contribueix a donar continuïtat a la plaça de la Germandat, que esdevé un espai molt transitat per les famílies. En aquest sentit, el tall a la circulació de vehicles permetrà fer més segura la zona. Durant l'estiu, a més, es preveu organitzar activitats en aquest espai.

stats