O bag aterra a Pyrénées

S'hi pot trobar els productes de la temporada de tardor i en breu arribaran els d'hivern

La marca de complements O bag es pot trobar des d’aquest mateix dijous a Pyrénées Andorra, on s’ha estrenat un apartat, a la planta baixa, dedicat a aquestes productes. Tal com expliquen Nerea Aixàs i Sol Rossell, les representants de la firma italiana a Andorra, aquesta marca està tenint molt bona acollida al Principat i es va veure l’oportunitat d’apropar el producte encara més als clients amb aquesta presència a Pyrénées, després que la marca compti ja amb una botiga al país des d’aquest passat estiu.

Els clients poden trobar en aquest ‘corner’ de Pyrénées els productes de la col·lecció de tardor i en unes tres setmanes ja es podran adquirir les novetats de la temporada d’hivern i de Nadal.

Tal com han explicat Aixàs i Rossell, el que el client més valora d’aquest producte és que es tracta de bosses de mà que es poden personalitzar i a més els diferents complements possibiliten que una mateixa bossa de mà sigui “diferent” segons les ocasions. A més, destaquen els colors vius, la qual cosa el fan un complement “divertit i fresc”, tal com ha remarcat Aixàs.