La Gimkna't a 7 bandes comptarà amb una nova edició l'any vinent després de l'èxit d'aquest any

Els punts de sortida i arribada continuaran a Andorra la Vella ja que "és un lloc idoni", segons Pifarré

L'acte de lliurament de premis de la 8a edició de la Gimkna't a 7 bandes 2018 s'ha celebrat aquest dissabte al vespre a l'entrada del Consell General. En l'esdeveniment han paticipat un total de 200 participants, repartits en 50 equips formats per quatre persones cadascun i amb la presència d'una gran quantitat de públic. El coordinador de Joventut i Voluntariat, Agustí Pifarré, ha fet un balanç d'aquesta edició i l'ha catalogada com a molt satisfactòria "perquè hem aconseguit el màxim de grups possibles i no hi ha hagut cap incident en les parròquies".

Pel que fa a la prova, Pifarré ha lamentat que alguns dels equips no hagin pogut acabar-la ja que les condicions climàtiques no els han acompanyat a última hora, tot i això, ha afirmat que "el que interessa és poder gaudir de les set proves proposades i passar un dia amb els amics per tot el país". En referència a una nova edició, Pifarré s'ha mostrat optimista, "en principi i si no hi ha cap canvi hi haurà una 9a edició" ha dit, i respecte al fet d'ubicar l'arribada i la sortida a Andorra la Vella ha valorat què "l'any que ve es tornaran a fer al mateix lloc ja que és el més idoni perquè es troba just al mig de tot el circuit que muntem".

Tot i que la pluja ha endarrerit l'esdeveniment, sobre les 18.30 hores s'ha donat el tret de sortida a l'acte que ha premiat els participants de les dues categories. 'Les warriors' ha estat el grup guanyador de la primera categoria, que comprèn joves d'entre 12 i 15 anys i el premi guanyador de la segona ha estat per 'Chicago me limpio', en la que hi participaven joves d'entre 16 i 20 anys. A més, també s'han lliurat premis fixant-se en altres aspectes de la competició i no tant sols en la puntuació final. Alguns d'aquest premis s'han destinat al primer equip inscrit de cada categoria ('Ell@s' en la categoria primera i 'Black Cats' en la segona), als primers equips en arribar ('Els logaritmes nemperians' i 'Aston Terias') i a la millor disfressa (Ell@s).

En l'esdeveniment, també han estat presents la subsíndica general, Mònica Bonell; la consellera de Joventut de Canillo, Rosa Maria Mandicó; la consellera de Joventut d'Escaldes-Engordany, Laura Lavado i la consellera de Social de Sant Julià de Lòria, Francesca Barbero.