Una baralla al carrer acaba amb la detenció de tres joves a Encamp

La policia deté un resident a la frontera del riu Runer per possessió de drogues i donar positiu en la prova d'alcoholèmia

La policia va detenir la setmana passada a Encamp tres joves residents d'edats compreses entre els 18 i 19 anys, per un presumpte delicte contra la funció pública. Els fets es van produir quan una patrulla que feia una ronda pedestre per la parròquia encampadana va haver d'intervenir en la separació d’una baralla d’entre més de deu persones. En l’incident, els agents van procedir a la detenció dels joves per oposar resistència i desobediència a les indicacions dels policies interventors.

El Cos de Policia ha procedit a la detenció de 31 persones durant aquesta darrera setmana (del 4 al 10 de març). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (7), contra la seguretat del trànsit (15) i altres delictes (9).

Entre aquestes actuacions, el cos d'ordre va detenir la setmana passada a Escaldes-Engordany un home resident de 48 anys, per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic i contra el patrimoni. El detingut hauria falsificat la signatura de la titular en un permís de circulació i en un document de compra/venda d’un turisme matrícula del Principat, fent entrega d'aquests documents a una altra persona amb l'objectiu de liquidar un deute que tenia pendent.

Per últim, la policia va detenir també la setmana passada a la frontera del riu Runer un home resident de 33 anys, per possessió d'1,9 grams de cocaïna, 1,9 grams d’heroïna i 0,5 grams d’amfetamina, quan accedia al Principat conduint un turisme. A més, se li va practicar la prova d’alcoholèmia i va donar una taxa d'1,05 g/l, motiu pel qual també va ser detingut per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.