Societat 04/08/2022

La Bibliopiscina d'Encamp es clou amb nou sessions dedicades al reciclatge i el medi ambient

La iniciativa ha finalitzat aquest dijous

ANA
1 min
La piscina de La Mola, a Encamp.

EncampLa biblioteca comunal d’Encamp dona per acabada, un any més, l’activitat de Bibliopiscina amb una valoració satisfactòria, ja que consideren que s'ha desenvolupat "de manera exitosa". La iniciativa ha finalitzat aquest dijous i en total ha comptat amb nou sessions, que s’han dut a terme tots els dimarts i dijous de juliol i principis d’agost al matí. Durant aquest període nombrosos nens i nenes han pogut gaudir de contacontes i tallers a la piscina de la Mola, impartits pel personal de la biblioteca.

Les activitats han estat relacionades amb el reciclatge i la cura del medi ambient amb l’objectiu de conscienciar als infants de l’afectació del canvi climàtic sobre el nostre planeta. En l’última sessió, els petits han realitzat una lectura interactiva del conte 'La tortugueta i el mar' de Jennie Poh, el qual tracta sobre la contaminació dels oceans, el reciclatge i la reducció de plàstics.

Totes les sessions han tingut molt bona acollida entre els infants que hi ha participat i que han pogut aprofitar les instal·lacions de la Mola i els tallers. Per tot, el balanç que se’n fa des del servei de biblioteques comunals és molt positiu.

La Bibliopiscina és una activitat que des de fa més de quinze anys es porta a terme en el marc de la piscina de la Mola per tal d’apropar la lectura als més petits i d’afegir un punt més cultural al seu temps de lleure i oci durant les vacances d’estiu.

stats