Publicitat
Publicitat

Vallnord, seu de la Copa del Món de mountanbike fins al 2018

"Aquest matí ens han confirmat des de la Unió Ciclista Internacional (UCI) que ens han donat a La Massana, a Vallnord, les Copes del Món del 2016, 2017 i 2018", ha anunciat el cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró.

Vallnord Bike Park la Massana serà seu de la Copa del Món de mountain bike els propers tres anys: 2016, 2017 i 2018, segons ha anunciat aquest diumenge al matí el cònsol major de la Massana i president de Vallnord, David Baró."Aquest matí ens han confirmat des de la Unió Ciclista Internacional (UCI) que ens han donat a La Massana, a Vallnord, les Copes del Món del 2016, 2017 i 2018", ha manifestat Baró. A més, ha assegurat que "la nostra voluntat és i ha estat sempre treballar perquè Andorra sigui una seu fixa de la Copa del Món i el fet de tenir ja tres Copes del Món més previstes i agendades és una molt bona notícia".

L'anunci s'ha fet en el marc de la Copa Catalana Internacional que ha estat la prova test pels Campionats del Món de mountain bike i trial que tindran lloc de l'1 al 6 de setembre.

Pel que fa a la Copa Catalana Internacional de DH, test pels Mundials 2015, ha comptat amb 200 riders inscrits, entre els quals estaven els millors del món: la britànica Manon Carpenter, l'actual líder del rànquing de la Copa del Món, o el sud-africà Greg Minnaar, campió del món de descens. Els dos s'han col·locat en el segon lloc del podi de les seves respectives categories superats pel Team Commençal Vallnord, Myriam Nicole i Rémi Thirion.

D'altra banda, aquest cap de setmana s'ha desplaçat fins a Vallnord l'àrbitre internacional de la UCI, André Lecat, que ha valorat molt positivament el circuit. "Té tots els ingredients necessaris per una competició internacional del tamany dels Campionats del Món2, ha dit.