Societat 06/03/2020

L'home rescatat pels bombers a Santa Coloma, en estat greu

L'actuació ha tingut lloc a la via ferrada de Sant Vicenç d'Enclar enmig d'una intensa nevada

Ara Andorra
1 min

Andorra la VellaL’home de 33 anys rescatat aquest divendres a tarda pels bombers està ingressat a l'UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb un politraumatisme. Segons el cap de guàrdia, el pacient ha entrat en estat greu després de caure quan es trobava al final de la via ferrada de Sant Vicenç d'Enclar de Santa Coloma. L’home s’ha precipitat uns metres muntanya avall i els bombers han necessitat un helicòpter per rescatar-lo.

L’equip d’emergència ha rebut l’avís a les 17.39 hores després que un familiar, un noi que era amb la víctima a la via ferrada, baixés fins a Santa Coloma per trucar els bombers. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat tres efectius, un dels quals és sanitari, i ha decidit el trasllat de l’home en helicòpter a l’hospital.

Aquest matí el Cos de Bombers ha participat en la reunió interdepartamental que ha organitzat el Govern i en la qual també hi eren presents membres de la policia i del departament de Mobilitat.

Segons el Servei Meteorològic Nacional, s'esperen acumulacions de neu durant les properes 24 hores de fins a 60 cm a la cota 2.200. També han alertat de fortes ràfegues de vent que poden arribar als 100 km/h.

stats