Societat 14/11/2020

La calma abans de la tempesta

Aquest serà el darrer cap de setmana abans d'un intens canvi meteorològic que portarà neu i vent

Ara
1 min
Molts pescadors han aprofitat el bon temps per passar el dia a Engolasters. / A.M. (ANA)

Andorra la VellaL'estiuet de Sant Martí sembla que s'està allargant uns dies més del previst. La setmana vinent, però, la tardor començarà a sentir-se de debò amb l'arribada d'una sèrie de fronts, provinents del nord, que provocaran inestabilitat, precipitacions i forts vents. Segons el Servei Nacional de Meteorologia, "el pas d'un tàlveg que podria deixar precipitacions al nord del Principat. Aquestes podrien ser en forma de neu per sobre dels 2.000 metres".

Mentrestant, són moltes les persones que estan aprofitant el darrer cap de setmana de bonança. Aquest dissabte, desenes de persones han gaudit del sol i les suaus temperatures de novembre al llac d'Engolasters, on s'hi han reunit nombrosos pescadors.

El canvi de temps, a partir del divendres dia 20, farà que les estacions d'esquí respirin una mica més tranquil·les. Tal com va anunciar, per exemple, Vallnord-Pal Arinsal, l'estació obrirà el pròxim 4 desembre amb gruixos de neu que permetran, amb el permís de la Covid-19, iniciar la temporada amb bon peu.

stats