Societat 18/04/2020

Cap mort per coronavirus en les darreres 24 hores

En aquests moments hi ha 464 casos actius, dels quals 35 es troben a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell

A.s.
1 min
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, en una imatge d'arxiu. / SFG

Andorra la VellaEl ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha anunciat que en les darreres 24 hores no hi ha hagut cap víctima mortal per la Covid-19, les quals es mantenen en les 35 defuncions totals que ja va anunciar aquest passat divendres. Pel que fa a les xifres epidemiològiques, en aquests moments hi ha 704 casos totals de coronavirus al Principat, dels quals 464 es troben actius i 205 ja han superat la malaltia. Pel que fa als sanitaris i cossos especials, hi ha 61 i 11 casos actius respectivament.

Benazet també ha actualitzat les dades de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell on es troben 35 pacients positius, dels quals 19 es troben a la Unitat de Cures Intensives i 17 a planta. Dels de l'UCI, catorze estan sotmesos a una ventilació mecànica i una, és una pacient positiva de la Seu d'Urgell. En aquest sentit, Benazet ha assegurat que aquestes dades mostren una disminució dels pacients que es troben ingressats a planta.

Pel que fa al Cedre, el ministre ha declarat que hi ha 42 residents amb el coronavirus, dels quals quinze són procedents de Salita. A més, Benazet ha volgut destacar el fet que un total deu residents dels centres sociosanitaris que han superat la malaltia, i ha afegit que hi ha onze residents més convalescents a l'espera d'obtenir les dues PCR negatives.

stats