Publicitat
Publicitat

Eduard López es desmarca de Ld'A en la valoració de la visita als nous dipòsits d'aigua

El director general destaca la implicació dels cònsols amb Capesa

Eduard López, director general de Capesa, ha volgut matisar aquest dimecres la valoració de la visita que els membres del comitè local d’Escaldes-Engordany de Liberals d'Andorra (Ld'A) van fer aquest dilluns als nous dipòsits i l’estació de tractament de l’aigua (ETAP).

En un comunicat, Eduard López afirma que "ens volem desmarcar de les opinions particulars expressades pels visitants, concretament on fan esment d'un presumpte desinterès de la màxima autoritat comunal". És més, segueix el comunicat, "ens consta que la implicació del comú amb Capesa és total, dins de la línia reglamentària i estatutària. En concret, els dos cònsols disposen en tot moment de tota la informació necessària i suficient, al mateix nivell que el consell d'administració".

López, que era president en funcions de Capesa i actualment només ostenta el càrrec de director general, havia estat militant i membre del comitè local de Ld'A, així com representant d'Escaldes-Engordany de l'executiva liberal, abans de dimitir d'aquests càrrecs.

Etiquetes