Publicitat
Publicitat

El carrer Major d'Ordino es torna a omplir d'artesanies

L'organització es mostra molt contenta per la participació de la gent

Un cop més, i ja suma un total de quatre edicions, la parròquia ordinenca acull el mercat artesanal durant els mesos d'estiu. Una dotzena de paradetes, situades al llarg del carrer Major, han rebut més d'un centenar de persones aquest dissabte, i aquest diumenge l'organització espera arribar a xifres similars. Confitures i cerveses artesanes, ratafia, bijuteria, antiguitats, elements cosits a mà o embotits de la terra, són alguns dels elements que els visitants han pogut mirar i comprar. 

El mercat artesanal és una activitat impulsada pel comú d'Ordino i que té l'objectiu de "potenciar la parròquia durant el mes d'agost i setembre, per activar el poble i perquè tant la gent que visita Ordino com la que gent del país, ho pugui aprofitar", tal com explica la secretaria del departament de turisme d'Ordino, Núria Bonet. L'esdeveniment es repetirà el proper 9 i 10 de setembre, coincidint amb la celebració de la diada de Catalunya. "Sempre intentem fer-ho coincidir amb alguna altra festa, aquest cap de setmana hi ha pont, i al setembre l'11 a Catalunya és festa."

Des de l'organització es mostren molt contents per la participació de la gent. Apunten que aquest dissabte al matí l'afluència va ser màxima. "S'intenta fer publicitat a través del departament de comunicació per donar a conèixer el mercat, però a vegades el boca orella és el millor."