Publicitat
Publicitat

La carretera de Sispony es reobrirà aquest dissabte

Aquest dilluns al matí s'han fet les inspeccions tècniques que han determinat que cal dur a terme accions de seguretat abans de reobrir la via

La carretera de Sispony es reobrirà aquest dissabte després de fer les obres de seguretat pertinents per reparar els danys produïts pel despreniment del passat dissabte. El Comú de la Massana ha informat que durant aquest dilluns al matí s'han fet les inspeccions tècniques que han determinat que cal dur a terme accions de seguretat abans de reobrir aquesta via. El Comú ja ha encarregat aquests treballs amb caràcter d'urgència. D’una banda, es construirà una protecció sobre la carretera secundària, a la zona per on van baixar les pedres i la terra. D’altra banda, es procedirà a l’inici dels treballs de restauració i construcció d’un nou mur de contenció del camí que va al cementiri de Sispony, que ha quedat malmès en un tram d’uns deu metres.

Per motius de seguretat, aquesta via estarà tallada al trànsit fins dissabte, quan es restablirà la circulació. L’accés als pobles de Sispony i Escàs es pot fer via el centre de la Massana, i que els veïns de Sispony i Escàs hauran de passar pel centre de la Massana per anar en direcció Escaldes/Andorra la Vella o altres direccions.