Societat 23/02/2021

La CASS busca nou defensor de l’afiliat després de la renúncia de Carme Moles

L'advocada deixa el càrrec que ocupava des del 2018 al·legant motius perofessionals

ARA ANDORRA
1 min
L'exdefensora de l'afiliat de la CASS, Carme Moles.

Andorra la VellaEl consell d’administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha acordat convocar un concurs públic per a la contractació d’un nou defensor/a de l’afiliat després de la renúncia per motius professionals de Carme Moles, persona que ha ocupat el càrrec des del 2018. El perfil és el d’un/a professional que desenvolupi la seva activitat en règim de compte propi, amb formació mínima de ‘Mates 2’ i amb una experiència acreditada en temes socials, de seguretat social o en la defensa jurídica o administrativa de les persones.

El defensor de l’afiliat és un òrgan consultiu del consell d’administració encarregat d’analitzar les reclamacions i les queixes de les persones assegurades, dels empresaris, dels prestadors de serveis de salut i dels empleats de la CASS derivats de les seves relacions amb la parapública. 

Durant la sessió del consell celebrada aquest dimarts, també s’ha aprovat seguir treballant amb l'Institut Català de la Retina pels bons resultats registrats en qualitat assistencial, amb les tarifes actualitzades. A més, s’ha convocat un concurs públic nacional pel lloguer i manteniment d’una ensobradora; s’ha contractat l’empresa Telesistemes SA per al manteniment i servei de la central de telefonia i dades, i la societat IN2 s’encarregarà d’adaptar la pàgina web de la parapública a les noves mesures òmnibus.

stats