Publicitat
Publicitat

El castell de focs podria celebrar-se per la Festa Major de Santa Coloma

La plaça del poble ha gaudit aquest diumenge al migdia del ball del Contrapàs, un dels actes tradicionals de la parròquia per la seva Festa Major

La cònsol major d’Andorra la Vella, que ha participat junt amb els consellers en el ball, s’ha mostrat satisfeta pel resultat de l’acte del que ha qualificat un dels actes tradicionals més bonics i que lliga amb el sentit que la parròquia vol per la seva Festa Major, que segons la cònsol és “combinar tradició i modernitat”.

Sobre el desenvolupament de la Festa Major fins el moment, la cònsol ha assegurat que és “fabulós, excel·lent, i estem encantats sobretot de la resposta ciutadana” fet que per Marsol confirma que amb la proposta renovada de Festa Major “comencem a tenir la Festa Major que la capital es mereix”.

Sobre la decisió de suspendre els focs artificials de dilluns arran del risc extrem d’incendis, Marsol assenyala la possibilitat que sigui durant la Festa Major de Santa Coloma -si les condicions ho permeten- quan es puguin veure. En tot cas, la cònsol major descarta rotundament que hi hagi una rectificació sobre la decisió de la suspensió donat el risc que comportaria i que “no val la pena que pels focs ens la juguem”.