Els cementiris d'Andorra s'omplen de visitants en la diada de Tots Sants

Segons treballadors del centre, s'ha registrat un gran augment d'ornamentació floral respecte el 2017

Un any més arriba el dia de Tots Sants i els cementiris d'Andorra s'han omplert de famílies que s'han apropat a visitar els seus éssers estimats per renovar l'ofrena floral i netejar els nínxols. La treva que ha donat el temps aquest dijous ha fet que aquestes visites i tasques de manteniment es puguin realitzar sense cap inconvenient. Tot i això, familiars i amics porten uns dies visitant el cementiri. Tal i com ha afirmat un dels treballadors del centre "la gent porta venint des de fa quinze dies" i ha remarcat la gran quantitat d'ornamentació floral respecte al 2017. "És un dels anys en què hi ha més decoració", ha afirmat.

Durant el matí s'han pogut veure visitants, alguns sols i d'altres acompanyats, que han aprofitat aquesta data tant significativa per retre homenatge als seus familiars. "Avui és una data important que ens ajuda a recordar", ha assegurat una de les visitants al cementiri nou d'Andorra la Vella. D'altres han aprofitat l'ocasió per dur a terme tasques de neteja.

En el marc de la seva visita pastoral, l'arquebisbe d'Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, visitarà aquesta tarda els cementiris de l'avinguda del Pessebre i de La Plana d'Escaldes-Engordany on també realitzarà una pregària per als difunts.