Un centenar de vehicles s'exposen a la Fira del Vehicle d'Ocasió

Entre els cotxes amb més demanda destaquen els de km. 0

Al llarg del cap de setmana l'aparcament del Camp Gran de Sant Julià acull la Fira del Vehicle d'Ocasió, que enguany compta amb una desena de concessionaris, sis més que en la passada edició, i un centenar de vehicles exposats tant a l'aparcament com al carrer adjacent. L'esdeveniment s'ha proposat augmentar el nombre de vendes de l'any passat, quan es van vendre una quinzena d'automòbils. L'esdeveniment coincideix amb l'onzena edició de la ruta de la tapa.

Una de les novetats ha estat l'espai dedicat als vehicles americans, gràcies a la participació d'USA Motors, amb una desena d'automòbils. També un espai per a la simulació virtual, on els participants poden provar els seus dots de conducció amb un kart i, aquell amb el millor temps, rebrà un premi. A més, els infants han pogut gaudir d'un ventall de jocs tradicionals a la plaça Laurèdia i d'un circuit de mobilitat elèctrica a la plaça de la Germandat.

Cotxes km. 0, els més venuts

"El cotxe km. 0 està de moda", ha afirmat el gerent del Garatge Nogreda, Manel Picart, i les vendes ho noten. Tot i que les xifres encara no han arribat a les d'abans de la crisi i que en els darrers anys la gent s'ha resistit a canviar de vehicle, el mercat de segona mà revifa amb uns cotxes que tenen descomptes especials. Els vehicles d'ocasió també són una oportunitat per aquelles persones que dubten en comprar un cotxe diesel, a causa de les possibles restriccions que incloguin les futures lleis relacionades amb la mobilitat, i prefereixen esperar-se abans de comprar un de primera mà.