Societat 29/06/2019

Centenars de persones de totes les edats abracen la festa Vivand

Uns caragols de plàstic reciclat han estat un dels elements més destacats de la celebració

Marc R. Fort
1 min
Una mare amb el seu infant gaudint de l'espectacle. / M. R. F. (ANA)

Escaldes-EngordanyMúsica i art, aquests han estat els principals elements de la festa Vivand, celebrada aquest dissabte a Escaldes-Engordany i que ha tingut com a escenari principal l'avinguda Carlemany. L'esdeveniment ha apropat centenars de persones de totes les edats, pares, fills i avis. Trini Marín, cònsol Major d'Escaldes-Engordany, s'ha mostrat satisfeta pel fet que un cop més, hagi estat possible la celebració de la festa Vivand, lamentant però, que l'any passat, aquesta no fos possible a causa de les obres que es duien a terme a l'avinguda Carlemany, per la qual cosa, Marín ha descrit el dia d'avui com una "celebració".

D'altra banda, ha destacat que "no es tracta d'una festa comercial, sinó que és un acte per la gent". Uns dels elements més significatius instal·lats pel dia d'avui han estat uns caragols fets de plàstic reciclat, els quals, es podien trobar al llarg de tot al carrer de l'Unió i fins a arribar a l'avinguda de les Escoles. Pel que fa als espectacles musicals, la cònsol ha enumerat cinc actuacions que s'han dut a terme en intervals de 20 minuts al llarg de tota l'avinguda.

Per cloure l'acte, la plaça Coprínceps acollira un espectacle ple de llums, colors i música anomenat 'Suspès' amb globus, a càrrec de 'Playsmodes'. Marín, ha emfatitzat en el fet que "aquesta festa agrada molt a la ciutadania", posant com a exemple la gran afluència de gent que s'ha deixat veure per tota l'avinguda Carlemany.

stats