Publicitat
Publicitat

Un ciclista i un practicant de BTT resulten ferits greus

El primer està ingressat a la unitat de semicrítics de l'hospital de Meritxell amb un neumotorax mentre que el segon ha estat traslladat a Barcelona amb un traumatisme cranioencefàlic.

Dos ciclistes han resultat ferits greus aquest dissabte en dos accidents diferents. El primer ha tingut lloc a la carretera d'Engolasters, quan un home de 61 anys i de nacionalitat andorrana ha topat contra un Mercedes-Benz SLK. A conseqüència del xoc, l'home ha patit un traumatisme toràcic amb diverses costelles trencades i una contusió pulmonar, i està ingressat a la unitat de semicrítics de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell en estat estable. El Cos de Policia ha informat que l'accident ha tingut lloc a les 12.34 hores al quilòmetre 3,5 de la carretera CS 200.

D'altra banda, un home ha patit un altre accident mentre practicava bicicleta de muntanya. El cap de guàrdia de l'hospital ha indicat que, a causa de la caiguda, ha patit un traumatisme cranioencefàlic i, tenint en compte que el centre no té servei de neurocirugia, s'ha decidit traslladar-lo en helicòpter fins a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.