'La classe del no demà', nova campanya de sensibilització d'Unicef

L'exposició es pot visitar a la planta 0 de l'illa Carlemany fins el 17 de novembre

Des d'aquest dilluns fins el diumenge 17 de novembre, la planta 0 de l 'illa Carlemany acull l'exposició 'La classe del no demà' d' Unicef, que té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania del fet que hi ha infants que no poden anar a escola a causa de la destrucció dels centres educatius en territoris de conflicte.

L'exposició és un tribut a tots els infants i joves d'arreu del món que veuen vulnerats el dret a l'educació a causa dels conflictes armats. Aquestes escultures representen els nens i nenes que s'han quedat sense escola perquè han estat atacades i destruïdes. Les escultures que es poden veure a l'illa Carlemany estan fetes amb fusta provinent de tres escoles destruïdes en guerres com són les de Khalid Bin Walid a l' Iraq, d'Ogweni al Sudan del Sud i de Novotoshkivske a Ucraïna.

Segons la directora d'Unicef Andorra, Marta Alberch, "aquesta exposició vol sensibilitzar a la població en general que hi ha infants i joves que no poden anar a escola perquè els centres escolar han estat derruïts pel conflicte bèl·lic".

Actualment, segons informa Unicef Andorra, "hi ha la xifra més alta de països en guerra en les darreres tres dècades. En aquests conflictes, escoles i universitats són constantment atacades i s'està vulnerant un dels drets bàsics, com és la protecció dels infants". L'exposició arriba a Andorra procedent de Mallorca.