Societat 18/10/2020

Col·laboració entre Naturlandia i Vallnord-Pal Arinsal per al forfet de temporada

L'estació de la Rabassa i la de la Massana ofereixen la possibilitat d'intercanviar un dia d'esquí a l'altre centre

Ana
2 min
L'estació de Vallnord-Pal Arinsal. / VALLNORD

Andorra la VellaNaturlandia i Vallnord-Pal Arinsal han formalitzat un nou acord comercial que beneficia els usuaris del forfet de temporada dels dos camps de neu. Així, l’estació d’esquí de fons de la Rabassa i l’estació d’esquí alpí de la Massana ofereixen als seus clients de temporada l’oportunitat de poder intercanviar un dia d’esquí a l'altre centre, combinat amb altres activitats en el cas de Naturlandia.

D’aquesta manera, els compradors de l’abonament de temporada anyal Ski & Bike de Pal Arinsal, rebran una invitació per accedir a les pistes d’esquí de fons de Naturlandia, acompanyat d’un viatge en tobotronc, de l'entrada a l’airtrekk amb tirolina, la visita al parc d’animals, i l’accés al circuit de raquetes i trineus. En el cas dels compradors del forfet d’hivern de Naturlandia, aquests rebran una invitació per a un dia d’esquí alpí a l’estació de la Massana.

Els directors generals dels dos centres, Xabier Ajona i Josep Marticella, han arribat a aquest acord comercial que tindrà vigència entre les dates previstes d’obertura dels dos centres. Naturlandia, té previst obrir el 21 de novembre i Vallnord el 28 de novembre. Aquest passi serà vàlid per a tots els abonaments de temporada 2020-2021, inclosos els de residents. Per gaudir del benefici, els clients hauran de demanar-lo a les taquilles de l’altra estació el mateix dia que es vulgui utilitzar, presentant físicament un document d’identitat i el forfet.

Els dos centres treballen per ampliar les col·laboracions més enllà de l’hivern. L’acord s’emmarca dins d’una estratègia de generació de productes conjunts, en col·laboració amb diverses empreses del sector turístic del país, que permeten unir forces, donar a conèixer les diferents instal·lacions del Principat, promoure el destí Andorra i oferir un millor servei al client.

stats