El comú obre les inscripcions per participar en la cavalcada de Reis

Els infants que vulguin formar part de la rua tenen temps fins el 18 de novembre per inscriure’s

L’àrea de Cultura del comú d’Andorra la Vella i la Unió Proturisme d’Escaldes-Engordany, organitzadors de la tradicional cavalcada de Reis, han obert aquest dilluns les inscripcions per participar en la cavalcada de Reis 2020. Així doncs, els infants majors de 6 anys i residents a les parròquies d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que desitgin participar-hi poden inscriure’s fins el dilluns 18 de novembre. Aquestes dates són improrrogables.

Per al procés de selecció, es prioritzaran les sol·licituds d’aquells infants que no hagin participat en altres ocasions. Les persones seleccionades seran informades telefònicament i hauran de recollir l’abillament que lluiran durant la cavalcada a la seu social de la Unió Proturisme, situada a l’avinguda de les Escoles, 26, 1er 3a, d’Escaldes-Engordany. Hauran de fer efectiu un dipòsit de 30 euros, que els serà retornat en el moment de la devolució de la roba.

D’altra banda, també se cerca nois i noies majors d’edat, d’una alçada aproximada de 1,70 metres, que desitgin participar en la cavalcada de Reis per dur a terme altres tasques (personatges d’animació, voluntaris de seguretat, acompanyament de les carrosses, etc.). Els interessats poden omplir el mateix full d’inscripció.

Les inscripcions es podran formalitzar a l’àrea de Cultura del comú d'Andorra la Vella, al Centre cultural la Llacuna (telèfon: 730 037) i a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes Engordany (telèfon: 890 881).