Publicitat
Publicitat

El concert de Bisbal a Andorra la Vella costarà 180.000 euros

Dolors Carmona creu que és una despesa "considerable" pel comú i que és "superior del que nosaltres esperàvem"

El concert de David Bisbal, que actuarà el 7 d'agost per la festa major d'Andorra la Vella, tindrà un cost de 180.000 euros. Així ho ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol, durant el consell de comú d'aquest dijous, preguntada per la consellera socialdemòcrata, Dolors Carmona. Aquesta xifra no és només a causa del caixet de Bisbal –80.000 euros–, sinó també dels costos de lloguer de la carpa i de la producció, entre d'altres.

Segons Carmona, els 180.000 euros representen "un cost molt superior del que nosaltres esperàvem", una despesa "considerable" pel comú. La consellera creu que el preu augmentarà i estarà al voltant dels 200.000 euros, ja que "encara hi haurà altres elements de darrer moment que s'afegiran". Per la seva part, la cònsol major creu que el concert "ens retornarà el que paguem" perquè Bisbal és un "artista de primer nivell".

La façana dels Serradells i el pont de la Comella

El consell de comú ha aprovat aquest dijous la proposta de concurs nacional per adjudicar les obres a la façana i els reforços estructurals del Centre Esportiu del Serradells, que tindran un cost de 3,7 milions d'euros. Els treballs s'iniciaran el setembre i duraran dotze mesos, però no suposaran el tancament de les instal·lacions.

El consell de comú també ha aprovat la proposta de concurs nacional per adjudicar els treballs de construcció d'un pont sobre el riu de la Comella a la carretera de la Comella. La intenció del comú és que les obres s'iniciïn abans d'aquest octubre i durin uns cinc mesos.

La cònsol major, Conxita Marsol, ha defensat que és al Govern a qui li pertoca assumir l'obra, ja que és qui ha de mantenir els ponts i carreteres secundàries, i a més considera que el pont actual no ha complert la seva vida útil perquè aquesta es va calcular sense tenir en compte el pes que suposa que hagin de passar els camions que van al centre de tractament de residus, que és una instal·lació nacional.

Tot i això, Marsol ha assegurat que per "responsabilitat i prudència" realitzaran l'obra perquè el pont actual està en "mal estat i no volem que hi hagi cap desgràcia". Paral·lelament seguiran negociant amb el Govern perquè es faci càrrec del cost de les obres, que està al voltant dels 390 mil euros.